omdat er meer wegen naar Rome leiden...

Met de huidige maatregelen is het toegestaan om een-op-een coaching te geven mits op anderhalve meter afstand. Natuurlijk is het ook mogelijk een online coaching sessie te boeken!

 

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Waar het voor de één heel natuurlijk is om voor een gesprek te 'aarden', is het voor de ander een zweverige bedoening. Even diep ademhalen, zo kan het ook. 

 

Ons eerste contact zal telefonisch zijn. Even horen of het klikt.

We maken een afspraak voor het eerste gesprek bij mij, op locatie of via het digitale kanaal. Net wat jou het beste uitkomt. Met inachtneming van de regels volgens het RIVM.

 

Tijdens ons gesprek gaan we op onderzoek uit. Dat betekent dat we gaan kijken naar waar je vandaan komt, wat je hebt meegenomen en wat je daar nu nog mee kunt of wilt. Er zijn meerdere oefeningen die hierbij kunnen helpen, bijvoorbeeld een systemische opstelling of een schrijfopdrachtje. Net wat past. Voor de (hoog)gevoelige persoon maak ik ook gebruik van edelstenen. 

 

Het tarief voor een coachingssessie is voor particulieren € 75,00 per uur. Voor bedrijven is het tarief € 95,00 per uur.

 

Voor mensen met een kleine portemonnee is een aangepast tarief bespreekbaar.