omdat er meer wegen naar Rome leiden...

Momenteel is het met de huidige maatregelen helaas niet mogelijk om edelsteenleggingen te geven. Hopelijk kunnen we binnenkort weer een afspraak maken!

 

Edelstenen zijn niet zomaar kiezeltjes. Ze worden gevormd onder zware druk, groeien als het ware in een bepaalde structuur en krijgen daardoor, en door de elementen die ze in zich hebben, een bepaald karakter. Een bepaalde vibratie. Hiermee kunnen we onze eigen energie aanvullen, afremmen of opstarten.

Er zijn verschillende manieren om de helende energie over te nemen. Een fijne manier is om een edelsteenlegging te ontvangen. Hierbij plaats je de passende edelsteen of -stenen op de pijnlijke plek, op de chakrapunten of rond het lichaam.

Voorbeelden zijn

- Legging voor kracht en energie

- Legging ter ontspanning

- Legging voor het stimuleren van het Zelfhelend Vermogen

- Chakra-legging 

Edelsteentherapie is een natuurlijke, holistische geneeswijze. Met (ernstige) klachten is het echter altijd noodzakelijk eerst naar de huisarts te gaan!

 

Edelsteenlegging
Het is fijn als je makkelijke, niet-knellende kleding aan hebt. Je ligt ontspannen op de behandeltafel terwijl ik edelstenen op bepaalde energiepunten bij je leg. Vervolgens activeer ik de stenen en geef ik je een reiki behandeling.

Een afspraak voor een edelsteenlegging duurt 45 minuten tot een uur.
Het tarief is € 60,00 per sessie.